Apestaartjaren 3Onderzoeksrapport

Type:studie/rapport
Uitgever:Jeugdwerknet, Graffiti Jeugddienst
Datum van uitgave:2010
Aantal pagina's:62
Raadpleegbaar:Apestaartjaren 3 (download)
Taal:Nederlands

Preview

Info

Onderzoeksrapport van een studie naar het mediabezit en -gebruik bij jongeren. Tussen november 2009 en januari 2010 werden, in samenwerking met Graffiti Jeugddienst vzw en Jeugdwerknet vzw , meer dan 1700 jongeren tussen 12 en 19 jaar oud bevraagd over hun bezit en gebruik van mediatechnologieën. Dit kwantitatieve onderzoek werd aangevuld met gegevens uit 40 face‐to‐face diepte‐interviews bij jongeren tussen 12 en 18 jaar. De interviews werden afgenomen door 3e Bachelor‐studenten Communicatiewetenschappen in het kader van een werkcollege.

De resultaten van dit onderzoek werden voorgesteld door Cédric Courtois (MICT) en Kristof Dhaenens (Jeugdwerknet) op Apestaartjaren 2010.

Trefwoorden: ,

Uiteraard is het mogelijk dat de informatie op deze pagina voor verbetering vatbaar is. Laat ons via onderstaand formuliertje weten welke gegevens volgens jou moeten worden aangepast; Elke suggestie en opmerking wordt gelezen en we houden (in de mate van het mogelijke) rekening met de feedback die ons wordt opgestuurd.

Je e-mail

De informatie