Flying Horseman

Categorie:groep / artiest
Genre(s):Rock / Alternative
Huidige/voormalige leden:Bert Dockx, Alfredo Bravo, Matthias Cré, Milan Warmoeskerken, Loesje Maieu, Martha Maieu

Korte beschrijving

Groep rond de Antwerpse singer-songwriter Bert Dockx. Bloedstollend mooie, dreigende post-folk en donkere blues, met emotionele diepgang en zielkervende sfeerschepping op het scherp van de snee.

Selectieve discografie

Rooms / RuinsRooms / Ruins (2018)
Rock / Alternative
Flying Horseman
Night is longNight is long (2015)
Rock / Alternative
Flying Horseman
City same cityCity same city (2013)
Rock / Alternative
Flying Horseman
NavigateNavigate (2012)
Rock / Alternative
Flying Horseman
TwistTwist (2012)
Rock / Alternative
Flying Horseman
Wild eyesWild eyes (2010)
Rock / Alternative
Flying Horseman

Verwante items in de databank

Persknipsels/Artikels:
(Wat is dit?)
'Soms doet het écht pijn om naar mezelf te luisteren' (08.02.2014)
Eurosonic Noorderslag 2014 (07.01.2014)
'Muziek is mijn vrijplaats' (17.10.2013)
Alles helder in de schemering (****) (09.10.2013)
Flying Horseman (08.10.2013)
Het spanningsveld tussen mij en de buitenwereld (10.2013)
Een staalkaart van Belgische rockmuziek (15.02.2013)
'Iedere noot die ik speel is een protestnoot' (16.01.2013)
"Pas nu vindt een groter publiek ons" (13.04.2012)
Verdrinken in een ondergelopen cinemazaal (04.2012)

nog 2 resultaten op het documentatieplatform