De Zaak Cultuur

Dit is een gearchiveerd bericht

08.08.2008

Het agentschap Kunsten en Erfgoed van de Vlaamse overheid organiseert in samenwerking met CultuurInvest en het Kunstenloket 'De Zaak Cultuur'. Een dag voor de brede professionele kunsten- en erfgoedsector met als thema 'zakelijkheid binnen de culturele sector'. Deze dag is volledig gratis en vindt plaats op 23 september 2008 in de Vooruit in Gent.In de voormiddag zal er een plenaire sessie en een debat plaatsvinden rond cultural governance en goed bestuur. Daarnaast zullen ook de resultaten van de bevraging, die we in het kader van ‘De zaak Cultuur’ organiseren, worden voorgesteld.

Tijdens de middag krijgen de deelnemers de gelegenheid de cultuurmarkt te bezoeken waarop de steunpunten en verschillende belangenbehartigers van de sector aanwezig zullen zijn. De cultuurmarkt is de hele dag doorlopend open van 10u00 tot 16u00 en zal tevens plaats geven aan vijf consultants van het Kunstenloket.

In de namiddag vinden er workshops plaats georganiseerd door de afdelingen en CultuurInvest. Nadien is er ruimte voor ontspanning en netwerking met een optreden van Gabriël Rios en Jef Neve en een afsluitende receptie.

Deze dag is volledig gratis.

Op de website De Zaak Cultuur vind je alle relevante informatie over deze dag terug!

Verwante items in de databank

Documenten:De zaak cultuur (brochure)

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws