Showcasepodium op Staten-Generaal van de Klassieke Muziek

Dit is een gearchiveerd bericht

09.10.2008

De Staten Generaal is dé ontmoetingsdag voor de klassieke muzieksector, een organisatie van Muziekcentrum Vlaanderen ism met Flagey. Op het programma staan lezingen, presentaties, een infomarkt,... en NIEUW! een showcasepodium voor kamermuziek.

Op dit podium krijgen kamermuziekensembles of solisten de kans de aanwezigen te overtuigen van hun bijzondere kwaliteit, presentatie of nieuwsgierig maken naar hun nieuw project.

Programmatoren van grote en kleine concertorganisaties die wij naar die dag zullen uitnodigen, maken zo kennis met nieuw muzikaal aanbod van beproefde formaties en nieuw talent, en vinden er de inspiratie voor het invullen van komende concertseizoenen.

Een showcase? Het betreft een miniconcert van ca. 20 min op maandag namiddag 1 december in Flagey.

Wie kan zich aanmelden? Elk professioneel kamermuziekensemble, van solist tot grote(re) bezettingen.

Voorwaarden?Het ensemble of de solist ziet deze showcase als een investering en maakt zich vrij om op 1 december kosteloos in Flagey te komen concerteren.

Hoe kan een ensemble zich aanmelden? 
de deadline voor inschrijvingen is verstreken.

Verloop? Voor de selectie van ensembles wordt een beroep gedaan op een jury van experts. De geselecteerde ensembles worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht zodat zij deze datum in hun agenda kunnen vastleggen.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met
Katrien van Remortel: 02 504 90 90; katrien@muziekcentrum.be

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws