Sweet Coffee exclusief op Brussels Airlines

Dit is een gearchiveerd bericht

16.10.2008

Sweet Coffee zingt voortaan voor 5 miljoen passagiers van Brussels Airlines: de Belgische groep, waarvan de leadzangeres al jaren stewardess is bij Brussels Airlines, componeerde de muziek die aan boord van de vluchten weerklinkt.

Nooit eerder heeft een band zich op die manier aan een luchtvaartmaatschappij verbonden. De muziek wordt wereldwijd op elke vlucht van Brussels Airlines gedraaid.

Het nieuwe album heet 'Flying your way' en telt 12 pas opgenomen nummers. De algemene loungestemming van de muziek is volgens Brussels Airlines "een echte droommaker, die zinspeelt op vrijheid, vertrek en gewoon een goed gevoel". Verschillende nummers op het album zijn specifiek gewijd aan Brussels Airlines, de passagiers en de bestemmingen, met titels zoals 'Around the world' en 'Flying your way'.

Omdat het speciaal voor de passagiers van Brussels Airlines werd geschreven, zal het album niet in de winkelrekken komen te liggen. Het werd echter wel in een beperkte oplage geperst. Die exemplaren zullen worden aangeboden aan belangrijke klanten en partners van de luchtvaartmaatschappij, als souvenir.

Verwante items in de databank

Personen/groepen:Sweet coffee (groep / artiest)

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws