33ste int. platen, cd & filmbeurs in Gent

Dit is een gearchiveerd bericht

13.11.2008

Op zondag 30 november is het ICC te Gent opnieuw het decor voor de grootste platen-, cd- & filmbeurs in België. Bezoekers ontvangen deze keer een unieke cd-single van Irish Coffee.

De beurs brengt  met meer dan 100 verkopers uit binnen- en buitenland en dit over zo'n 400 lopende meter op een oppervlakte van 1600 m² ... een uniek evenement voor de muziek en filmliefhebber. Dit keer met een uiterst internationaal deelnemersveld: Engelsen, Fransen, Zweden, Duitsers, Nederlanders, Belgen tot zelfs een Kroaat en een Canadees.  De meeste standhouders komen dus van over de landsgrenzen. De nadruk ligt op verzamelobjecten (vinylplaten, cd’s, promomateriaal, fanclubmemorabilia, posters, soundtracks en meer), maar ook de gewone muziekliefhebber kan er zijn slag slaan door het enorme aanbod van goedkope elpees, singels, cd’s en dvd’s.

Naar goede gewoonte ontvangen alle bezoekers van deze platenbeurs een gratis unieke cd-single. Dit keer werd 'Masterpiece' van Irish Coffee op cd heruitgebracht, de eerste single van de groep uit 1970 en zowiezo een unieke uitgave want dit nummer belande niet op de LP van de groep uit 1972. Tijdens de beurs zal ook zanger/oprichter William Souffreau aanwezig zijn om te signeren. 

Daarnaast wordt ook het boek 'Beatles in Belgium' voorgesteld tijdens de beurs. Beatles in Belgium is een sterk gedocumenteerd boek van Renaat Develtere met meer dan 200 kleurfoto's. Het neemt de lezer mee in de boeiende wereld van het Beatlesvinyl. Boeiende lectuur voor wie het echte verhaal wil weten waarom The Beatles nooit in België speelden of wat het verband is tussen Toots Thielemans en TheFab Four,… De schrijver zal eveneens persoonlijk aanwezig zijn om het boek voor te stellen.

Praktisch
Afspraak op zondag 30 november a.s. in het I.C.C. (Citadelpark - Gent). De beurs loopt van 10u30 tot 17u00. De inkom bedraagt 5€ (inclusief cd-single). Voor €10 kan je ook een VIP-kaart aanschaffen, waarmee bezoekers reeds vanaf 9u30 aan hun schattenjacht kunnen beginnen.

Info: www.kdx.be 

Verwante items in de databank

Personen/groepen:Irish Coffee (groep / artiest)
William Souffreau (artiest / groep)

Terug Meer nieuws