Met Muziekcentrum Vlaanderen en WBM naar Jazzahead 2010

Dit is een gearchiveerd bericht

21.01.2010

Van 22 tot 25 april vindt in Bremen (D) een nieuwe editie van Jazzahead plaats, dé beurs en ontmoetingsplaats voor jazzprofessionals & liefhebbers uit Europa en de wereld.

Jazzahead is aan een vijfde editie toe en is sinds het failliet van IAJE (International Association of Jazz Education) de enige beurs ter wereld die zich richt op jazz. Op het programma staan concerten, showcases, rondetafelgesprekken, lezingen, … Dit zowel voor professionals als voor musici en liefhebbers. Er is ook een beursgedeelte met cd’s, partituren, media en allerlei organisaties die zich voor jazz inzetten. Vorig jaar mocht de beurs bijna 5000 bezoekers ontvangen. (klik hier voor het overzicht van 2009)

Zoals de vorige jaren zal Muziekcentrum samen met WBM op Jazzahead aanwezig zijn met een overkoepelende stand die zal fungeren als ontmoetingsplek en etalage voor jazz uit België. Op deze manier willen MCV & WBM in de eerste plaats faciliteren, krachten verenigen en een positief imago dito sfeer rond de Belgische muziekscene op te bouwen. Professionele muzikanten, organisatoren, labels of managers die zich bij deze stand willen aansluiten kunnen via MCV & WBM een speciaal kortingstarief verkrijgen.

Voor meer informatie hierover contacteer Katrien van Remortel: tel 02 504 90 90 of katrien@muziekcentrum.be
Deadline voor de registratie is 23 februari. 2010

Meer info over de beurs en het programma: www.jazzahead.de

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws