Reeperbahn Festival: korting voor professionelen uit Vlaamse muziekindustrie

Dit is een gearchiveerd bericht

03.09.2010

Het laatste weekend van september staat het Duitse Hamburg volledig in het teken van het Reeperbahnfestival. Het grootste club-festival van Duitsland mocht verleden jaar dankzij 17.000 bezoekers het bordje sold out bovenhalen  Dit jaar zullen tussen 23 en 25 september 160 bands optreden in 25 clubs. 7 daarvan zijn Belgische groepen: Selah Sue, Absynthe Minded, Customs, Balthazar, The Black Box Revelation, Isbells en Venus in Flames

Dit jaar schenkt Reeperbahn ook aandacht aan professionelen uit de muziekindustrie. Via diverse meetings en netwerkmomenten wil het festival hen ook overdag een interessant platform bieden. Na overleg met Muziekcentrum Vlaanderen wil de reeperbahn-organisatie Vlaamse muziekprofessionals 20% korting bieden op de aankoop van een 3-day delegates-pass. Die kost normaal 149 euro en biedt toegang tot alle netwerkmomenten, een geprivilegieerde toegang tot de muziekclubs en gratis openbaar vervoer.

Wie van de 20% korting wil genieten, stuurt een e-mail naar registration@reeperbahncampus.com met de mededeling "Discount Flanders".

Het volledige programma vind je op: www.reeperbahnfestival.com en www.reeperbahncampus.com

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws