Oproep voor ExpertiseNetwerken CultuurEducatie

Dit is een gearchiveerd bericht

03.05.2012

Vlaamse ministers Joke Schauvliege en Pascal Smet willen de wederzijdse samenwerking tussen regionale partners in de sectoren cultuur, jeugd en onderwijs stimuleren. Daarom lanceren ze een oproep voor ExpertiseNetwerken CultuurEducatie (ENCE), één van de acties van hun conceptnota cultuureducatie 'Groeien in cultuur'.

Met de subsidies kunnen de netwerken expertise opbouwen en uitwisselen en de vraag en aanbod m.b.t. cultuureducatie afstemmen. Deadline voor een subsidieaanvraag is 11 juni 2012 om 9u

Meer info over de procedure en voorwaarden voor subsidiëring vindt u hier. Om binnen het kader van deze doelstellingen ruimte te laten voor regionale diversiteit, worden bestaande of nieuwe initiatieven met een bovenlokale actieradius via deze open oproep uitgenodigd om zelf aan te geven hoe zij deze doelstellingen in hun regio en in de context van hun werking willen invullen.

Bij de selectie zal naast inhoudelijke criteria rekening gehouden worden met een evenwichtige spreiding (over het geheel van de Vlaamse provincies en het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad) en verankering (zowel grootstedelijk als landelijk) over Vlaanderen. De complementariteit en samenwerking tussen wat op regionaal en op Vlaams niveau wordt ontwikkeld staat daarbij voorop.

Meer info over de procedure en voorwaarden voor subsidiëring vindt u hier . Met vragen kan u steeds terecht bij:

Verwante items in de databank

Documenten:Groeien in cultuur (studie/rapport)

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws