Nieuwe subsidies voor Limburgse popprojecten

Dit is een gearchiveerd bericht

17.12.2012

Popmuzikanten in en uit Limburg kunnen nog tot 1 februari 2013 productsubsidie aanvragen. Want ook in 2013 heeft provincie Limburg een budget van 30.000 Euro voorzien voor de beste en meest ambitieuze voorstellen.

Provincie Limburg investeert al jarenlang in poptalent. De 7 bands die in 2012 productsubsidie binnenrijfden, zijn momenteel nog drukdoende met de uitwerking van hun projecten. Naast repetitie, concertplanning en promotie investeren deze bands vooral in studio-opnames en cd-release.

De Limburgse productsubsidie is bestemd voor zowel het beloftevol poptalent als de gevestigde muzikant. Voorwaarde is wel dat de aanvrager steeds een duidelijke link heeft met Limburg en dat de muzikant/band in kwestie de recente jaren zich in het popcircuit behoorlijk heeft doen opmerken. Beginnende popartiesten en hobbyisten zijn dus uitgesloten. Zowat alle facetten in de productontwikkeling van popmuziek komen in aanmerking, van zaalrepetities en toursupport tot studiomix, videoproductie en webpromotie.

Alle details over de productsubsidie Limburgse popmuzikanten 2013 mèt aanvraagformulier vind je op www.popinlimburg.be.
Het insturen van projectdossiers moet gebeuren vòòr 1 februari 2013. Een onafhankelijke commissie met deskundigen uit de landelijke popsector zal in het voorjaar van 2013 de projectvoorstellen beoordelen.

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws