Internationaal congres Cultuurmanagement in Antwerpen

Dit is een gearchiveerd bericht

15.10.2013

Het jaarlijkse congres van ENCATC, het internationale netwerk cultuurmanagement, vindt dit jaar plaats aan de Universiteit Antwerpen tussen 5 en 7 november 2013 met als centrale thema 'rethinking education on arts and cultural management'.

Men verwacht een 150-tal academici en professionals van over de hele wereld, specialisten in het management van culturele organisaties en creatieve bedrijven. Het thema van dit jaar is 'rethinking education on arts and cultural management'.

Een aantal internationale gastsprekers zal zich buigen over dit thema. Daarnaast zijn er heel wat parallelle sessies  met volgende topics: strategisch management en planning, business modellen, kunst en cultuureducatie, cultuurbeleid, creatieve industrie, netwerking, erfgoedmanagement, methodologie voor onderwijs en training, leiderschap, onderwijs en cultuur, culturele diversiteit en internationalisering. 

Voor de Vlaamse en Nederlandse culturele en creatieve sectoren/opleidingen is dit congres een opportuniteit om nieuwe inzichten te verwerven over de toekomst van de sector. Welke competenties zijn er nodig? Wat is het belang van leiderschap? En hoe kunnen opleidingen hierop inspelen?

Lees alles over het programma, de toegangsgelden, de sprekers en de congreslocaties op de congreswebsite.

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws