14 Belgische acts geselecteerd voor Eurosonic 2014

Dit is een gearchiveerd bericht

05.12.2013

Het bekende showcasefestival Eurosonic heeft naar goede gewoonte een stevige portie Belgische delicatessen op de kaart gezet. Van 15 tot 17 januari zullen niet minder dan 14 Belgische acts het beste van zichzelf geven in de binnenstad van Groningen.

De Belgische afvaardiging bestaat dit keer uit Coely, Compact Disk Dummies, Float Fall, Geppetto & The Whales, Ian Clement, Madensuyu, Bed Rugs, Bent Van Looy, Dans Dans, Flying Horseman, Melanie de Biasio, Scarlett O'Hanna, The Black Heart Rebellion en Vismets.

Eurosonic is een jaarlijks showcasefestival in Groningen en vaste prik voor meer dan 3000 internationale journalisten en muziekprofessionals die nieuw Europees talent komen scouten. Daarnaast stelt Eurosonic ook telkens een uitgebreid programma samen met panelgesprekken, netwerkmomenten en infosessies over hot topics in de Europese muziekindustrie. 

Muziekcentrum Vlaanderen, Wallonie-Bruxelles Musiques en Sabam for Culture ondersteunen de Belgische bands op Eurosonic en organiseren er eveneens een informeel netwerkmoment.

Meer info: festival.eurosonic-noorderslag.nl.

Trefwoorden: ,

Terug Meer nieuws