German Market Workshop & Belgium Booms Drink

Dit is een gearchiveerd bericht

07.04.2014

In samenwerking met Wallonie-Bruxelles Musiques en concertzaal Botanique organiseert Muziekcentrum Vlaanderen op 21 mei een discussiedag rond de Duitse muziekmarkt: German Market, overview & insight. Duitse muziekprofessionelen zullen die dag hun visie geven op de belangrijkste facetten van het Duitse muzieklandschap. Inschrijven kan vanaf nu!

Hoe zit de markt in elkaar? Wie zijn de belangrijkste spelers? Hoe benader je best de Duitse muziekmarkt? Op al deze vragen proberen zij een duidelijk antwoord te formuleren. Daarnaast geven we ook het woord aan enkele Belgische managers om hun ervaringen met de Duitse muziekwereld te delen. Deelnemers kunnen nadien richting Botanique waar we naar aanleiding van de Nuit Belge op les Nuits Botanique een netwerk-drink organiseren voor Belgische en buitenlandse professionelen. Zij kunnen nadien ook de concerten meepikken in de Botanique. (Meer info en aparte inschrijving hieronder) En wie nog met vragen zit, maakt kans om de dag nadien in een one-to-one sessie zijn specifieke plannen of projecten voor te leggen aan Rosita Kuerbis, één van de Duitse sprekers.

Afspraak op 21 mei, van 10 tot 17u, in de conferentiezaal van WBI - Leopold II laan 2, 1080 Brussel (vlakbij het Kaaitheater). Deelname is gratis maar de plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Dat kan via deze link, waar je ook alle details vindt over sprekers & timing. Meer info via wouter@muziekcentrum.be
Slechts 50 professionelen uit de Belgische muziekwereld kunnen deze studiedag bijwonen. De plaatsen zullen verdeeld worden tussen Vlaamse en Waalse actoren.

Belgium Booms Netwerk-drink & Nuit Belge: aparte inschrijving
Wie past voor de German Market Studiedag, is  op dezelfde dag wel welkom op onze 'Belgium Booms network-drink' in de Botanique. Op 21 mei spelen er namelijk 12 bands op deze speciale Belgennacht van het festival les Nuits Botanique. Op het programma: Madensuyu, School is Cool, Coely, Amatorski, MLCD, Robbing Millions, Carl et les Hommes-Boîtes, Vismets, Scarlett O'Hanna, The Experimental Tropic Blues Band "The Belgians", Astronaute, Alaska Gold Rush.

Naar aanleiding van de Nuit Belge  nodigen we, samen met WBM, Sabam for Culture en Botanique, een aantal buitenlandse professionelen uit. Tijdens een netwerkdrink om 18 uur kunnen Belgische professionelen kennis maken met hun buitenlandse collega's. Inschrijven voor deze netwerkdrink is verplicht.

Nog even alles op een rijtje
  • 21 mei, 10u, WBI - "German Market: Overview & Insight" / meer info / inschrijven verplicht
  • 21 mei, 18u, Le Botanique - Networking Drink / inschrijven verplicht
  • 22 mei, uur tbc, Le Botanique - One-to-One sessies met Rosita Kuerbis (inschrijven kan via German Market-formulier)

http://checkthis.com/germanmarketday

Trefwoorden: ,

Terug Meer nieuws