MaMA - Internationale popbeurs in hartje Parijs

Dit is een gearchiveerd bericht

14.10.2014

Op 15, 16 en 17 oktober 2014 ontvangt de buurt van Montmartre & Pigalle, in hartje Parijs, voor de vijfde keer het MaMA Festival & Convention. MaMA profileert zich als de ontmoetingsplaats voor internationale en vooral Franse muziekprofessionelen. Interessant dus voor iedereen die de Franse markt wil exploreren.

Het concept van MaMA ligt in dezelfde lijn als Eurosonic Noorderslag (Groningen) of Reeperbahn Festival (Hamburg): een jaarlijkse bijeenkomst van muziekprofessionals (managers, boekingsagenten, platenfirma's, organisatoren, media) die overdag deelnemen aan een conferentie en netwerkevents. 's Avonds zijn er optredens van  een selectie beloftevolle bands. Onder hen: Coely, Applause en Fùgù Mango.
Enkele cijfers: MaMA is goed voor zo’n 3.800 professionele bezoekers, meer dan 100 concerten en 50 conferentiethema’s.

Onder de noemer Belgium Booms ondersteunen Muziekcentrum Vlaanderen, Wallonie-Bruxelles Musiques en Sabam For Culture ook dit jaar de Belgische bands op de MaMA affiche. Op vrijdag 17 oktober organiseren we een ‘meet & greet’ met buitenlandse professionelen. Afspraak om 17u30 in zaal Le Trianion, het centrale knooppunt van MaMa. De ideale locatie om contacten te leggen binnen de Franse muziekmarkt.

Meer info: www.mama-event.com/en

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws