Nieuwe website Creative Europe Desk

Dit is een gearchiveerd bericht

07.09.2015

Creative Europe is het 7-jarige subsidieprogramma (2014-2020) van de Europese Commissie ter bevordering en ondersteuning van de internationale samenwerking in de culturele, creatieve en audiovisuele sectoren. Alle informatie over het Creative Europe programma is gebundeld op één nieuwe website die bestaat uit drie luiken: een Medialuik, een Cultuurluik en een crosssectoraal luik.

Het Medialuik geeft je een overzicht van alle subsidies binnen het Mediaprogramma. Voor elke subsidiemogelijkheid vind je een opsomming terug van de belangrijkste voorwaarden en criteria, aankomende deadlines, deelnemende landen en vorige selectieresultaten in het Nederlands. De website biedt ook een uitgebreid overzicht van alle door Media ondersteunde, alsook andere relevante industrie-events (opleidingen, markten en festivals). Met behulp van de handige filters volgens doelgroep, onderwerp of aankomende deadline kan je heel doelgericht op zoek naar het evenement op jouw maat. Ten slotte is er ook een pagina met Europese en Vlaamse nieuwsberichten. De oude website van Media Desk Vlaanderen is niet langer actief.

In het Cultuurluik van de website kun je terecht voor alle subsidiemogelijkheden van het Cultuurprogramma, een overzicht van Europese culturele evenementen en heel wat Europees nieuws.

Info:
www.creativeeurope.be/nl

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws