Enquête Fins Cultureel Instituut i.h.k.v. TelepART-reisbeurzen

Dit is een gearchiveerd bericht

09.05.2016

Het Fins Cultureel Instituut werkt momenteel aan TelepART, een programma dat de uitwisseling tussen Finland en de Benelux wil bevorderen en onder meer de presentatie van Fins werk in de Benelux ondersteunt. Het programma zal toelaten om doorlopend en op zeer korte termijn financiële steun aan te vragen voor reiskosten tussen Finland en de Benelux. 

Op 10 mei gaat een nieuw aanvraagplatform online, dat zowel gericht is op Finse kunstenaars als op kunstenaars in Beneluxlanden die reizen tussen Finland en de Benelux. TelepART-reisbeurzen worden in de eerste plaats toegekend aan organisatoren en artiesten in de begin- en middenfase van hun carrière op zoek naar internationale podia voor muziek, theater, dans, circus en performancekunst. De snelle, laagdrempelige minibeurzen kunnen worden aangevraagd door artiesten en eventorganisatoren in de Benelux en Finland. Meer info vind je hier.

In dat kader wordt nu een enquête gehouden onder programmatoren, om meer zicht te krijgen op mogelijke obstakels bij het programmeren. Daarom ook het verzoek om deze enquête in te vullen (dit neemt ongeveer vijf minuten tijd in beslag). De enquête is hier te vinden.

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws