Kunstenpuntkorting voor MaMA & Waves Vienna 2016

Dit is een gearchiveerd bericht

05.07.2016

Dit najaar vinden in Parijs en Wenen nieuwe edities plaats van de showcasefestivals MaMA Event en Waves Vienna. Via Kunstenpunt kun je als Belgische muziekprofessional voor beide festivals tegen een verminderd tarief registreren.

MaMA Festival & Convention
Van 12 tot 14 oktober 2016 vormen de wijken Pigalle en Montmartre het fraaie Parijse decor voor een nieuwe editie van het MaMA Festival. MaMA profileert zich als de ontmoetingsplaats voor internationale en ook een groot deel Franse muziekprofessionals. Zeker interessant dus voor iedereen die de Franse markt wil exploreren.

Concreet vinden er dit jaar meer dan 100 showcases plaats, verspreid over 3 dagen, op 12 locaties met een capaciteit die varieert tussen 100 en 1.400 toeschouwers.

Belgische muziekprofessionals kunnen zich registreren tegen een voordeeltarief. Via Kunstenpunt betaal je  95 (i.p.v. € 140) voor een driedaagse all-accesspas. Hiermee kun je alle MaMA-activiteiten (conferentiedeel en concerten) bijwonen. Om van het voordeeltarief te genieten kun je tot 16 september via Nico Kennes de nodige informatie verkrijgen.

Op www.mama-event.com vind je informatie over de eerste panels en concerten. In augustus volgt het volledige programma.

Waves Vienna Music Festival & Conference
Van 29 september tot 1 oktober 2016 vindt in Wenen het Waves Vienna club- & showcasefestival plaats.

Belgische muziekprofessionals kunnen zich registreren tegen een voordeeltarief. Via Kunstenpunt betaal je  € 45 euro (i.p.v. € 75) voor een driedaagse all-accesspas. Hiermee kun je alle activiteiten (conferentiedeel en concerten) bijwonen. Om van het voordeeltarief te genieten kun je tot 31 augustus via Nico Kennes de nodige informatie verkrijgen.

Op www.wavescentraleurope.com/category/wavesvienna vind je informatie over de eerste panels en concerten. In augustus volgt het volledige programma.


Trefwoorden:

Terug Meer nieuws