Korting registratie Reeperbahn via Kunstenpunt

Dit is een gearchiveerd bericht

12.08.2016

Van 21 tot 24 september 2016 vindt in Hamburg opnieuw het Reeperbahn Festival plaats: het grootste club- & showcasefestival in Duitsland. Naast 32.000 muziekliefhebbers, ontvangt Hamburg ook zo’n 3.500 professionelen. Overdag pakt het festival uit met tal van debatten, presentaties en netwerkmomenten. ’s Avonds kun je op zoek naar nieuw muzikaal talent.

Zo’n 450 bands spelen zich in de loop van 4 dagen internationaal in de kijker. Dit jaar ligt de focus op de Nederlandse muziekscene. Maar ook België is vertegenwoordigd, met acts als Warhaus, Baloji en Robbing Millions.

Korting Delegate Pass
Vlaamse professionals die zich willen inschrijven voor het Reeperbahn Festival kunnen via Kunstenpunt een korting verkrijgen op een ‘Delegate Pass’ die toegang biedt tot de cluboptredens en het conferentiegedeelte met debatten, extra showcases, netwerksessies, B2B evenementen, recepties, enzovoort.

Wie een Delegate Pass met korting wil reserveren, kan deze voor 16 september bestellen tegen € 155 (plus 19% btw) in plaats van € 230  door te mailen naar de registratiedienst van het festival, met de vermelding van volgend codewoord: Flanders_Discount_2016. Om te kunnen inschatten hoe groot de Belgische delegatie zal zijn in Hamburg, gelieve ons op de hoogte houden van je inschrijving via Nico Kennes.

Meer informatie
reeperbahnfestival.com

Verwante items in de databank

Personen/groepen:Warhaus (groep / artiest)
Baloji (groep / artiest)

Trefwoorden:

Terug Meer nieuws